0

Atlamaca haberler


Selam dostlar,
Son zamanlarda eskisi gibi cok ilgilenemiyorum blogla biliyorum ama elimden geldigincede sizlerden uzak durmamaya calisiyorum.
Dün güzel bir gündü, gecenlerde alamadigim digital kameranin yerine dün daha güzel bir tane aldim, demekki herseyde hayir varmis yani. Artik bebise hazirlik olsun, onun resimlerini cekerim size:)

Hamilelik ilerliyo, günler azaliyor...
Hayirlisiyla minigimize kavusuruz insallah! Onu cok merak ediyorum cünkü!
Yaa bu arada biz daha kesin bir isim bulamadik, bana isimler önerin lütfen! Anlami güzel, söylenmesi zor olmayan, agizda tatli duran bir isim olsun...Siparis verir gibi oldu ama, yardimlariniza ihtiyacim var.
Dualarinizi eksik etmezseniz daha kolay olur hersey.
Yarin doguracakmisim gibi yaziyorum hee:)
Bebisin tüm teyze, dayi, abla ve abilerine selami var

Baharda geldi ne güzel...Insanin icini isitiyor günes isiklari, ayrica daha bir pozitif enerji veriyor. Sabahlari kahvalti ederken etrafa bakiyorumda; kosan insanlar...bebeklerini gezdirenler...bisiklet sürenler ( en cokta bunu kiskaniyorum, bebis geldikten sonra bende basliycam insallah bisiklet sürmeye)...Agaclarin yesermeye baslamasi...Ne güzel! Evimdeki ciceklerde bile daha bir canlilik var, bazilari yeni yaprak cikariyor ve ben cook mutlu oluyorum. Bazilarimizda biraz yorgunluk, uyusukluk yapabilir bu havalar ama birazcik spor yapinca eminimki iyi gelecektir, ayrica daha bol sivi tüketerek..Herkesin güzel bir bahar gecirmesi dilegiyle...

Yorum Gönder


Ƹ̴Ӂ̴Ʒ Yazacagin seyler benim icin degerli!
Sevgiyle kal, yine beklerim ♥

KelebekGibi

Back to Top