18

$ükür Agacim

Bir forumdaki köse yazari yazmisti, epey oldu okuyali ve cok hosuma gitti fikir!
Bende bunu yapmaya koyuldum sonucu merak ettigimden. Aslinda maketten, yahut disaridan kopardigim bir daldan yapacaktim ama bu plastik agac tam gözümün önünde duruyordu evde süs esyasi olaraktan.
Ne mi yapiyoruz?
Önce gectigimiz bir yil sükredilecek neler yasadik diye düsünüyoruz. Bunlari kagida altalta yaziyoruz ve uzunca seritler halinde kestikten sonra uclarini birlestirip birseyler bagliyoruz.
Evdeki her kisi ayri renk kagida yazmali sükrettiklerini...Eski yil biterken herkesin kagitlari okunacak ve güzellikler ortaya serilmis olacak :)
Sükretmek hayatta cok önemlidir, sükretmeyen hicbir zaman mutlu olamaz bence!

Ben kagitlarimi yazdim 9 tane, esiminkileride ekliycem o yazinca.(Sükredecek seyler o kadar cok ki aslinda ben en büyük cok önemlilerini yazdim ,ayrintiya girilse eminim bu agac degil gercek agac ancak yeter :) )

Nasil güzel bir aktivite degil mi sizcede ? :)

18 comments

Harika bir fikir. Kendi evimize geçtiğimde inşallah ben de yapacağım hem de kocamanından :) Malum bizim ağacımızın kağıtları ozaman 4 renk olacak bizim ağacımız daha büyük olmalı:)

Valla bayıldım bu fikre, harika birşey, ben de mutlaka yapmayı düşünüyorum, Teşekkürler Ceyda'cım.

Adsız
25/12/08

harika fikir gerçekten...denemeyi düşünüyorum ben de bakalım kısmet...güzel paylaşımın için sağol cnm...

Cok super bir fikir gercekten. Harika bir paylasim :)

Adsız
25/12/08

şükretsemde inanmayıp yapsamda şahsen ben bu tarz noele dair en ufak şeye bile karşıyım ki ben bi müslümanım ve hristiyanların bayramını usulende olsa en ufak kutlamam olmaz maalesef ki doğum günüm o gün ve bi şekilde doğum gnüm kutlanıyo başka bi zaman olsa noelde benim için her günümden farklı olmazdıı , tabii herkesin eğlencesine saygılıyım ama bazı konularda sert tavırlarım vardır buda onlardan biri sanırım ... ama güzel olmuş ceydacım:)

Kaldera abla evt sizden daha cok sükürler cikar cok kisi olunca.

Kezbancim seve sev paylasiyorum güzel seyleri :)

Gülücüklerim birilerine sükretmeye dair düsündürecegim icin seviniyorum bende :)

Aysecim sagol canim :)

Nevincim bu Noel hazirligi degil canim, bir yil bitiyorya hani biraz hesaba oturma ve güzellikleri özellikle ortaya cikartmak ki sükredilecek neler yasamisiz diye. Yaa belki agaca asmak fikrinden benzetmis olabilirsin tabiki ama baska sekildede ayni sey yapilabilir, bende o köse yazarindan esinlenerek agaca astim ama kutlamak noelle alakam yok yani. Ben genelde her yil sonu düsünürüm, eski yilim nasildi, gelecek yildan neler bekliyorum gibi...
Birde yurtdisinda yasayinca insan özellikle cocuklari icin degisik güzel bizlere yönelik birseyler ariyor, cünkü cocuklar görüyorlar disarisi senlik, kutlama ..vs. etkisiz kalamiyorlar.
Kreslerden aliyorlar birseyler kapiyorlar...
Yurtdisinda cocuk yetistirebilmekte zor bu yönlerden...
Dogumgününde sevmedigin zamanda olmasi kötüymüs ama elindenbirsey gelmez :) Artik yeniyila girerken dogumgünün aklima gelecek :)

Nevincim aslinda simdi tekrar okudum yazimida bende yilbasi agacim falan yazmisimya, sanki bunu uyguluyor her sene yapiyor gibi ondan yanlis yansimis, yazimi biraz düzelttim sayende :)
Ayrica basligida.
Tesekkürler canim, öptüm:)

Adsız
25/12/08

fikir çok hoş ama ağacın nasıl güzelmiş yahu :)) Japonların bonsai modellerinden esinlenilmiş sanırım çok istiyorum aslında ben de yetiştirmek belki bu fikri ileride gerçek bir bonsai üzerinde denerim :)))

ne hoş bir fikir harika bir alternatif olmuş, bu vesileyle şükretmek de çok güzel gerçekten şükredecek ne çok şeyimiz var

Evet boyle olali bence de, cam agaci da neymis :))

Bu arada tarcinsiz elmali kurabiye mi olur Kelebekim benim :)) Kattim tabii :)) Kocaman optum seni :))

Adsız
26/12/08

CEYDACIM SÜPER BİR FİKİR.bENDE EN KISA SÜREDE YAPICAM.BOŞUNA DEMİYORLAR ÖĞRENMENİN YAŞI YOK DİYE.BAYILDIM BU FİKRE.PAYLAŞIMIN İÇİN TEŞEKKÜRLER:))

27/12/08

Süpersin doğrusu:) harika bir fikir bence;))

SananeAki canim sen Japonlarla bagdastirmasan sasardim zaten :D Evt o agaci bende cok seviyorum, hikayeside cok ilginc onun, denersen resim cekersin artik :)

Cocukla Cocuk evt saysak sasiyi cikmaz ortaya sükredeceklerimizin yaa, helede savas olan yerlere göre kiyaslarsak:(

Moonsun canim evet olmaz, ne bileyim belki degisik yapanda vardir diye düsündüm :P

Reyhancim senin elinden iyi gelir böyle seyler zaten, güzel birsey yapacagindan eminim :) Boncuklu falan :)

Mina tesekkürler :)

28/12/08

aa bu yazıyı görmemişim evt güzel fikirmiş ben de yapayım

30/12/08

waaaw kelebekim harika bir fikir bu, cok hosuma gitti...sukredilecek seylerin sayisiz oldugunu da farkederiz hem belki bu sayede ;)

31/12/08

süper haarika bi fikir,(benimde buna benzer minik bi ağacım var senden bu fikri ödünç alıcam bende:D sağol kelebeğim,,

Canımcım iyiki ziyaret ettim siteni de bu güzel fikri gördüm.Hemen not aldım bunu.Uygulayacağım en kısa zamanda sevgiler kelebek arkadaşım :)

Sitenizi 10 marifette gördüm çok güzel bir fikir ayrıca teşekkürler şükretmeyi hatırlattığınız için.

Yorum Gönder


Ƹ̴Ӂ̴Ʒ Yazacagin seyler benim icin degerli!
Sevgiyle kal, yine beklerim ♥

KelebekGibi

Back to Top