15

HoSGeLDiN SeFaLaR GeTiRDiN


Bayagi sicak bir günün aksami gecmeyen bas agrisiyla birlikte uykuda gelince erkenden yattik kizimla. Saat gece 12 ye dogru uyandim ve sahura dek oturmaya karar verdim. 

Bu yilin ilk sahuru sonucta erkenden karsilamak iyi olur :) Gecen sene Ramazan öyle yogundumki. Hergün sahurdan bir süre sonra kalkip kizimi krese görütüp dogru Philipse gidiyordum, makina teknikerligi senin neyine kizim bosyere Ramazanin orda gecti, tam bayramdi ve ben orayi biraktim, ee artik dayanamadim sabah git ikindide gel. Ben denemeleri seviyorum galiba, yani yapmadigim birseyleri denemeyi ama icine girince sevmezsemde heves kalmiyor icimde.

Bu Ramazan özellikle evde kalmak istiyorum insallah. Gerci zaten dolu dolu gecmeyecekya olsun, elden geldigince... Iki hafta aksamlari esim isde olacak. Disarida hayat herzamanki gibi akacak herkes icin, Ramazan evin icinde kalacak biliyorum ama yinede ben iyi Ramazan gecirmek istiyorum. Gurbetin Ramazani ne kadar olursa artik, okadar...

Kulagim özlüyor gece davulun sesini, iftar top sesini...Helede ezan sesini...

Ramazanda daha cok yazmaya calisacagim bloguma ;) Sanirim yemek bloglari cook okunacak bu ay, ben de güzel degisik yeni seyler pisirmeyi istedigimden cok yemek blogu gezinecegim :)

Ramazan herkese müjdeler, heyecanlar, renkler, mis kokular ve  hayirlar getirsin insallah :)

15 comments

ramazanın hayırlı olsun canım...

Buralar her geldiğimde değişiyor :)

Böyle deme, sen yazdıkça içim kardeşcazıma üzülüyor :( Bunca yokluk içersind sen Ramazanını yaşamayı amaç ediniyorsun ya Rabbim mutlak huzurunu, kolaylığını sana bizden daha çok verecektir inşallah.
HAYIRLI RAMAZANLAR...

21/8/09

amin canım,inş. hepimize hayırlar getirsin dolu dolu geçirebilelim bu ayı,
bide dün gece duydum burdada artık sahurda davulcular gezmiycekmiş,yani heryerde böylemi bilmiyorum ama bizim burda böyle,
a.e.ol kelebeğim,

21/8/09

inşallah bu ramazanı dilediğin gibi yaşarsın hayırlı ramazanlar

21/8/09

hayırlı ramazanlar diliyorum.

Caniiim, hayirli ramazanlar diliyorum, rabbim oruclarinizi kabul etsin insallaaah. Yeni goruntun de hayirli olsuun; Diger blog sablonlarina bakis bu biraz daha renksiz : )

21/8/09

selammmmmm bende geldim hoş bulduk
seninde ramazanın hayırlı olsun evde old. için yemek tariflerini ziyeret ederiz inş. veee geçmiş yazılarını ilerleyen zamanlarda bakacam inş.
çünkü vaktim yok şu an için:)sevgiler:)

Hayırlı ramazanlar...

21/8/09

Haklısınız gurbette zor oluyordur ramazan. Gerçi herşey biraz buruktur uzakta.


Hayırlı ramazanlar dilerim

Sevgiler

Size de hayırlı ramazanlar inşallah..

Canım hayırlı ramazanlar. Senin bloğunun yeni haberleri görünmüyor bloğumda :( Bugün ne var ne yok diye ziyaret edince gördüm en son haberlerini.
Bir sorun mu var acaba? Sevgiler.

22/8/09

canım senınde kızınında ve esınınde ramazanı hayırlı olsun
dılerım en guzel ramazanınız bu olur
optum sızı kızlar

22/8/09

ablacımmm ramazanınız mübarek olsun...blogunun yeni yüzüü çok şeker olmuş =) şu origamiden turna bana prison break dizisini hatırlattı =)

hayırlı ramazanlar,bereketli sofralar canım.

gönlünce bir ramazan olur inşallah, hayırlı ramazanlar

Yorum Gönder


Ƹ̴Ӂ̴Ʒ Yazacagin seyler benim icin degerli!
Sevgiyle kal, yine beklerim ♥

KelebekGibi

Back to Top