6

Blogumu seviyorsun, cünkü...


Birkac aydir yan tarafta bir anket duruyordu artik göre göre ben bile biktim ve kaldirmadan sonucu yaziya dökmek istedim.

Anket sonucu beni oldukca mutlu etti :) 
*40 oy yazilarimin dogal olduguna isaret etmekle birinci olmus. Evt yazarken kendimi kasmiyorum, nasil ifade edebiliyorsam, o an nasil hissediyorsam yaziyorum ve bunun dogru yansiyor olmasina sevindim tabiki ;)
*Ikincilik ise beni kendine yakin bulanlarin oyladigi 36 oy kazanan secenek oldu. Ne kadar güzel degil mi tanimadiginiz kisilerin yazilarinizi okuyup kendinden birseyler buluyor olmasi :)
*Blogun konulari 29 oy ile ücüncülügü almis. Konulari kisitlamiyorum, gördügünüz gibi nezaman ne yazacagimi ben bile kestiremiyorum :P Yani duygularima ve kalbime birakiyorum yazma isini, burasi benim is yerim degil ki neden düzenli olsun, planli olsun, bos yere kasilayim...vs.
*Dördüncülügü ise son iki secenek olan blogun renkli olusu ve sebepsiz sevgi almis :) Blogun renkli olusu beni yansitiyor, renkler olmadan bir hayat ve bir kelebek düsünemiyorum :) Sebepsiz bir sevgi kismi ise, bazen insan sevdigini niye sevdigini bilmez ya hani onun gibi oldu :P Sebepsizde sevilir ;)


Anketime katilip oy vermis olan herkese can-i gönülden tesekkür ediyorum :)



6 comments

Bloguna emek verdigin her halukarda belli oluyor canim, renkler olsun yazi bicimi olsun, konularin olsun hele ictenligin ap ayri belli o olmasaydi zaten bende burda olmazdi dimi ama :p
Daha nice guzel yazilarla hep birlikte olabilmek dilegiyle :)
sevgiler;)

canımanket senin doğallığını yansıtmış,
reklam işini ve para kazanmayı pek anlamıyorum ben malesef
buluşma ise süper
fotoları görürüz artık

Adsız
25/6/12

Evet tatlim bu blog hobisi gercekten zaman & emek isteyen bir hobi. Bende kendi cektigim resimleri yayinlama taraftariyim, baskalarinin resimlerini kullanan bloglar dogrusu beni pek 'etkilemiyor' - daha nice Post'lara canim ;)

Ayrica Yarismada benim icin 'tikladigin' icin tesekkürler ;)

kim ne derse desin ne düsünürse düsünsün, sen isini iyi, profesyonel yapiyorsun canim... emek sarf ettigin her yönden belli :)
birde viyanada olsam kelebekgibi bulusmaya katilmammi hic :( arada mesafeler var ne yazikki...

canım orada olsam gelmeyi çok isterdim:))
nede güzel olurdu ya:))
neyse artık türkiyeye geldirsen adanaya mutlaka beklerim:))

canım şu reklam işiyle ilgili bana bilgi verebilir misin? blog yoluyla para kazanmaya çalışan bir arkadaşım var da...

mailim:
blogununsahibesi@gmail.com

cevabını bekliyorum :)

Yorum Gönder


Ƹ̴Ӂ̴Ʒ Yazacagin seyler benim icin degerli!
Sevgiyle kal, yine beklerim ♥

KelebekGibi

Back to Top