4

Blogumun Dogumgünü ve Duyuru

Günden güne büyüyoruz, öncelikle aramiza yeni katilan herkese "Hosgeldiniz" demek istiyorum :)
Bayram zamani tam da blogum 7 yilini doldurup 8'e adimlarini atti. Yeni blogcularin gözünde bu yillar cok gözükebilir ama öyle hizli geciveriyorki... Bu zaman zarfinda blog dünyasi artik cok büyüdü. Benim ilk blogcu oldugum zamanlar, tüm blogcular nerdeyse birbirini tanirdi ama artik tanimadigim kac tane blog vardir diye düsününce biliyorumki tahmin bile edemeyecegim kadardir...

Hamileyken basladigim bu serüven suan okullu olan kizimla devam ediyor :) Blogumu ilk baslarda sadece hamileligimi yazmak amacli acmistim ama paylasmanin verdigi mutlulukla zamanla konular genisledikce genisledi, her telden kafasina göre bir blog olup cikiverdim :P :)
Bu sürec icinde beni desteklemis, yorum birakmis, vakit ayirip yazilarimi okumus, bana öylesine bir mail göndermis, zor zamanlarimda ictenligini göstermis, yardima ihtiyacim oldugunda "ben burdayim" demis, blogu yazmaya hep devam etmem gerektigini hatirlatmis....vs. olan herkese coook tesekkür ediyorum.
Sizlerle neyi paylasiyorsam icimden gelen haliyle ve oldugu gibi olmaya calisiyorum, cok sükürki samimiyetimi cogu kisi anliyor ve bana bunu söylüyor.

Iyi ki blogu acmisim diyorum, cok cok güzel insanlar tanidim bu sayede, cok güzel deneyimler yasadim ve bir güzel olani da kizimin ileride okuyacak cok yazisi olacak insallah buralarda... Bakalim neler düsünecek ve hissedecek :)
Blogumun bu yasgünü icin sizlerle bir Cekilis düzenlemek istiyorum, bu defa 2 kisiye hediye verecegim insallah :) Facebook'ta olanlar coktaaan haber aldilar, herseyi önceden haber aldiklari icin herzamanki gibi :P
Carsamba günü aksam sizlere cekilis yazimi yayinlamak istiyorum kismetse, burada olmayi unutmayin :)
 

Unutmadan bir duyuru yapmak istiyorum:

Viyana'da ilk kez yapilacak birseyi yapiyorum, Fotograf Bulusmasi :)
Icinizde beni Avusturya'dan da takip eden var mi bilmiyorum ama belki vardir ve fotografla alakalidir diye buradan da bunu haber vermek istedim :) Tarih 11 Kasim, saat 11:00, gelmek isteyenler benimle iletisime gecsin lütfen ;)

 Saglicakla ve hoscakalin, Carsamba günü Cekilis icin burada bulusalim :)



4 comments

29/10/12

Vay be özenmedim desem yalan olur :) 7 yıl koskocaman bir 7 yıl :)

Bende 3 yıldır bloggerdayım ama bu kaçıncı blogum sayısını bilmiyorum :) Daha nice yıllara o zaman, iyi ki açmışsınız bu blogu :)

Daha nice nice senelere ve güzel paylasimlara ;)

7 yııll :) düşününce ardı arkası gelmiyor.. Maşallah . Bizimle beraber nicee 7. senelere inşallah ablam :)

Ceyda ablam iyi ki varsın ve seni iyi ki tanıdım. Gerçekten bi avuç insandık ya :)
Hep yaz, hep yaz olur mu :)

Yorum Gönder


Ƹ̴Ӂ̴Ʒ Yazacagin seyler benim icin degerli!
Sevgiyle kal, yine beklerim ♥

KelebekGibi

Back to Top