9

Isparta'dan Bir Paket Sevgi


Herzamanki gibi posta kutuma baktim ve birde ne göreyim, sari bir kagit birakmis postaci. Bu demek oluyorki, "paketi getirdik sizi evde bulamadik bir zahmet postahaneye gelip aliniz :P" Ne paketi, kimden, neden, hangi ara, ne varki icinde....vs. diye simsek hiziyla düsünceler gecerken kagittaki ismi okuyunca kocaman gülümsedim :) Ismi Nevin olan bu güzel insan, bana daha Kurban Bayrami'nda bir kart göndererek sürpriz yapmisti zaten...Bir de gecenlerde Facebook'ta sevdigi bir insana paket hazirladigini ve görselini eklemisti, bende oraya yorum birakmistim "cok özenli olmus, sahibini mutlu eder ins." ...vs. diye :P Nerden bilebilirdim sahibi ben oldugumu :))

 Paket disindan icine kadar, her ayrintisiyla sevgi kokuyordu :) Yani "bu insan beni seviyor" dedim görünce, o denli :) Paketimin icerigini sizlerle paylasiyorum hemen (özellikle merakli takipcilerim icin ^^)


Mektubunu aldim ve cam kenarinda okudum, bir süre hayallere-düsüncelere daldim..."Keske yakinlarimda yasasaydi, onu yüzyüze görüp daha cok taniyabilseydim..." dedim.

Minik kovadaki sari cicekler pek sevimlileeer, ilk elime alinca hemen kokladim :P Bana kinasindan ve dügün davetiyesini de göndermis. Davetiyeye bayildim, bas harfler yazilmis sade ve cok güzel :) 
Sevgili Nevin kizimi da unutmamis, bir kitap göndermis. Kitabi esiyle birlikte göndermeden önce okuduklarini ögrenince ne kadar düsünceli-duyarli-özenli olduklarini daha da iyi anladim :) Icerigi uygun mu nasil diye kontrolden gecmis yani kitap :) Severek okuduk bile birlikte, coook sevindi o da benim gibi :)
Kelebekli olani adres defteri ve notluk, isil isil kelebeklerle öyle güzel görünüyorki :)
Risale-i Nur'dan bayanlar ile ilgili bölüm üzerine olan bu kitabi da bir an önce okumak istiyorum insallah, harika secim ;) 

Allah'ima sükürler olsun beni böyle iyi insanlarla karsilastirdigi icin. Nevin'e buradan da cok tesekkürlerimi sunuyorum, o beni mutlu ettigi gibi kendisi de kat ve kat daha fazla mutlu olsun insallah :)

Davetiyesinden cektigim bir pozu daha ekliyorum.

Hepinize hayirli Cumalar :)


Not:  Nevin'in Facebook Sayfasi: Ipek Kurdela


9 comments

11/1/13

Kelebekim mutlu olman beni de öyle mutlu etti ki :) Koklayacağını hiç düşünmemiştim, aklıma da gelmedi Isparta'nın gül kokusunda ıksaydım olurdu da :) Gerçek gül kokusu da çok kötü kokuyor, sıksaydım gelene kadar o paketin için de hepten kötü kokardı :) O güllerin aynısından mavi kovalısını bir gün eşimle dışardayken benim moralim bozukken keyfim yerine gelsin diye almıştı ve ben o şirin şeyi görünce çok mutlu olmuş, bütün gün elimde gezdirmiştim, tarzlarımız benzediği için sana da aldım hemen gidip :) Neyse ki paketim sağ salim ulaştı, şükür :)

Güle güle kullan canım

Coook guzel boylesi dostlarinin olmasi gercekten cok guzel.. Face sayfasinda gormustum paketi cok begenmistin bak kalbinin temizliginin birkezdaha guzelligini gordun :))) Rabbim daima mutlu etsin guzel insanlar cikarsin karsina :) Isparta gul sehrine bendende kocaman selamlar

çok güzeller..kitabı önceden okumaları gerçekten büyük incelik,çocuk kitaplarının bazıları gerçekten onlara uygun olmuyo çünkü..

sevilmek güzel şey bide üstüne hediyeli olunca hepten güzel oluyor:)

11/1/13

ne güzel tanımadığın insandan hediyeler almak hatırlanmak önemsenmek :)sevgiler

11/1/13

ne kadar hoş bir paketmiş bu :) oldukça özenilerek hazırlanmış; çok şanslısın Kelebek :)

11/1/13

cok duygulandım net ortamında boyle guzel samamı arkadaslıklar oldugunu gorunce. Kelebek sen d ecok sanslısın

ne kadar hoş ve cici:) blogunuz çok içten ve samimi. bana da beklerim

Yorum Gönder


Ƹ̴Ӂ̴Ʒ Yazacagin seyler benim icin degerli!
Sevgiyle kal, yine beklerim ♥

KelebekGibi

Back to Top