14

Yeni kitaplar ve bir kutu daha


Bu yazimda iki alisverisimden bahsedecegim; Ilki en son kitap alisverisim, ikincisi en son Douglas kutum :) Lafi uzatmadan hemen basliyoruz o halde:

Bunlar kizim icin aldiklarim, aslinda birkac tane daha var ama fotografta degiller kendileri :) Özellikle etkinlik kitabini cok sevdik biz, bir kavanoza numaralar yazip icine attik ve arada bir tane cekip kac numara ciktiysa o etkinligi yapiyoruz :) Bu sekil bitirince siradan da tekrar yapacagiz konular birbirine bagli gittiginden sirayla gitmek daha faydali olacaktir...
Kitaplarin isimlerini yazayim: Peygamberin Kücük Arkadaslari (M.Sinan Adali), Etkinliklerle Ibadet Ögreniyorum (Timas Cocuk), Dini Hikayeler (Sinan Yagmur), Cocuklar Icin Sudoku (Okan Arikan-Sinan Cecen)


Gelelim esimle ikimizin kitaplarina: Kalplerin Kesfi (Imam-i Gazali), Cocuk Terbiyesinde Dogru Bilinen Yanlislar (Pedagog Adem Günes), Mucizeler Dükkanina Dönüs (Debbie Macomber), Ask Bir Davaya Benzer (H. Nur Artiran), Kerbela Ask'a Bela Hz. Hüseyin (Sinan Yagmur), Zen ve Ney-Zen (Ömer Tulgan), Ve Ask Evliligin Ellerinden Tuttu (Senai Demirci), Bin Muhtesem Günes (Khaled Hosseini)

Bana kitap almadan önce Facebook Sayfamizda tavsiyede bulunan herkese cok tesekkürler :) Hangisinden baslasam diye düsündüm ve cok önerilen bir kitap olan Kalplerin Kesfi'nden basladim bakalim hayirlisi :)
Kitaplari cogu zaman Kitapyurdu.eu'dan aliyorum, yurtdisinda kitap almak artik cok kolay. Kitapyurdu sayfasina yeni üye olacak olan olursa mail adresini bana birakabilir davetiye gönderirim ;)
Hepimize keyifli okumalar :)

*****************

Douglas Kutumdan bu defa neler cikmis hep birlikte görelim :)

1- Roberto Cavalli Edp (5ml): Bu kutudan cikan minik parfümlerden biri, tam benlik degil ama güzel bir koku ;)
2- Madly Kenzo Edt (4ml): Ciceksi güzel bir koku, ben kokulara degilde parfümlerin minik olusuna bayildim, koleksiyon mu yapsam ne yapsam, sonra kizim evlenince ona hediye etsem mesela :P (Ne güzel hayal ^^)
3- Benefit Porefessional (7,5 ml): Bu hafif, renksiz bir balm. Gözeneklere iyi geliyormus sanirim ve yorgun olan cilde ipeksi bir hava katiyor.. Son zamanlar pek birsey kullanmadigim icin bunu da denemedim...
4- Origins Vitazing (15 ml): Origins ürünlerini o kadar sevemedim ben nedense... Bu ürün hakkinda olumsuz birsey diyemem, cünkü kullanmadim ama daha önce elime gecen bir ürün kokusu cok agir oldugundan kullanilmadan cöpe gitmisti... Yagsiz koruyucu krem oldugu ve pürüzsüz görünüm sagladigi yaziyor üzerinde, tabii biz her yazana inanmayip test etmeliyiz :)) Iste bu kutulari da bu yüzden seviyorum, minik seyler geliyor ve deneme sansi oluyor, normaline gidip bir sürü para israf etmiyorsunuz böylelikle. Benim icin sirf kutusu güzel diye aliniyor o ayri tabii :D Ama icindekileri muhakkak hediye etmeye calisarak degerlendiriyorum, hem ben mutlu hem baskalari :)
5- Alessandro Nail Spa Culticare Nourishing Pen (4,5 ml): Bu ürün orjinal boyuttaydi ve zaten kutunun fiyatinda sadece bu. Simdi ismini upuzun yazdigim bu ürün kisacasi tirnak bakimi yagi oluyor, henüz kullanilmayan belki hediye edilecekler icinde kendisi :)
6- Bunlarin yanisira 2 bedava deneme ürün secebiliyordum ve ben Guerlain (la petite robe noire) parfüm ile Isadora'dan bir rimel sectim (minik canta boyu...)

Hepsi tahminimce 35-45 euro arasindadir ama sadece 10 euro ödeyerek bu kutuya sahip oldum herzaman oldugu gibi :) Önceki kutularimin iceriklerini görmek isterseniz, BURAYA, BURAYA ve BURAYA bakabilirsiniz :)

Sizler hangi kutulari aliyorsunuz ve memnun musunuz?


14 comments

Güle güle kulln canım hepsini ee hangi kitabı okumaya başladın bakim :) ben bu ara ne kitap ne şiir yazabiliyorum :S tökezledim valla :) Habire keçe :)

30/1/13

ay ne harikaymış bu douglas kutu :( çok kıskandım, üstelik de uygun fiyat

30/1/13

kitaplarına bayıldıımmm :)) fakat anlayamadım duogles kutusuda nedirrrr :)ve aşk evliliğin ellerinden tuttu şuan okudun mu bilmiyorum ama daha çok yeni evlenecklere hitap eder gibi ama tabi sizinde bir kızınız var çok mühm bilgiler içeryor :)

Adsız
30/1/13

bi fikrim var,keşke içinden işinize yaramayanları da siz satışa cıkarsanız, ben ve benim gibiler için ne iyi olur.....sevgilerimle.

Adsız
30/1/13

Kalplerin KEşfi ni seversen yazarsın dimi :)

Kalplerin Kesfi (Imam-i Gazali) ve Bin Muhtesem Günes (Khaled Hosseini) kitaplarini cok merak ettim Kelebegim..okuyunca yorumlarini eksik etme olur mu?

Samimi sevgilerimi birakiyorum canisi.

Benim 5.sınıfa giderken okuduğum ve tesettürü onu okuduktan sonra kafama koyduğum kitaptır "Kalplerin Keşfi"... Benim için özel olan kitapların başında gelir :)

Şu kozmetik kutuları benim de ilgimi çekiyor ama onu al bunu al ev yarım kalmış ya da bir iki kez denenip bir kenara atılmış kozmetik ürünlerle dolduğundan şimdilik sıcak bakmamam gerekiyor :p

@Roseone (1Gül) Kecelerden bikacagin yok sanirim, severek yapman güzel ama :) Kitaplardan Cocuk egitimiyle ilgili olanina ve Kalplerin kesfine basladim ama kaplumbaga hiziyla gidiyorum :P:)

@kontesAman kiskanmayin :) Evet fiyati gercekten uygun, keske icindekiler isime daha cok yarayan seyler olsa dahada iyi olacak :P

@büşra erolTesekkürler Büsra, bu genellikle ayda bir cikiyor, deneme ürünler..vs. oluyor gördügün gibi. Fiyati tek fiyat ama icindekiler cesitlilik gösteriyor her ay ve normalden cok uyguna geliyor ürünler :P Bana bir arkadasim tavsiye etti o da yeni evli ama olsun kitap okumaktan zarar gelmez :P Evliligi tazelerim bende okurken :))

@AdsızAdsiz aslinda iyi fikir ama satis konusunda hic iyi degilimdir, birde Tr'den müsteri ciksa gönderme ücreti cok :/ Keske postalar uygun olsa ben hediyede gönderirdim...Belki uygulamaya gecerim Avrupa icinde bir satis icin...Sevgiler :)

@asiYazmayi isterim insallah ;) Ama simdiye dek okuyup olumsuz birsey yazan görmedim diyebilirim ;)

@Değmesin Yağlı BoyaHenüz kitabin baslarindayim ve gayet egitici ve imani yönden insanin kendini sorgulamasini hatalarini görmesini saglayici diyebilirim ;) Khaled Hosseini'nin ucurtma avcisi isimli kitabi oldukca güzeldi, bu yazari tavsiye ederim ;) Benden de sevgiler :)

@çileklisütOo cnm senin icin böyle özel bir kitap oldugunu duyduguma sevindim, ne güzel bir gelisme saglamis, Rabbim herkese iyi yönde etki etmesini saglasin bu tip kitaplarin.. Aynen bu deneme ürünleri biriktikce insan daha almayayim diyor :P Hediye edip azaltmak gerek kozmetik kullanan birilerine :)

Yorum Gönder


Ƹ̴Ӂ̴Ʒ Yazacagin seyler benim icin degerli!
Sevgiyle kal, yine beklerim ♥

KelebekGibi

Back to Top