6

Cuma Postasi 6

Blogum ve degerli takipcilerim, sizi coook ihmal ediyorum farkindayim da, kaca bölünecegimi sasiriyorum bazen :P Her daim uykusuz anne, kipir kipir 10 aylik bir bebe, önceki gibi ilgi bekleyen alamadikca bunaltan Ece kiz...
Cuma gecesi en azindan blogu güncellemek adina, Photo SU'da sayfayi actigimdan beri her cuma tasarladigim dua kartlarimdan eklemek istiyorum :)
Bu kartlar artik Instagram'a da uyumlu olsunlar diye kare forma girdiler, hersey zamana ayak uyduruyor onlar uymasalar miydi :P :) Artik dua kartlarinin devamli takipcileri olmasi beni pek mutlu ediyor, fotograflarimdan cok tutuldu bu kartlar, hatta evinin duvarini süsleyen oldu...Paylasmak icin izin isteyenler oluyor yahut tam tersi kendininmis gibi rahatca paylasim yapan bol takipcili sayfalar! Emege saygili olanlara cok tesekkür ediyorum, insan anne olunca hele vakti birkac kat daha degerli oluyor. 
Ee sözü daha fazla uzatmadan dualarimiza gecelim:









 *Daha önceki blogta paylastigim kartlari görmek icin Cuma Postasi-1, Cuma Postasi-2, Cuma Postasi-3, Cuma Postasi-4, Cuma Postasi-5'e bakabilirsiniz.


6 comments

28/8/15

Hayırlı cumalar,
Anlıyorum sızı, benımkı de nerdeyse 8 aylık oldu ama bızde abıler olduğu ıcın daha cok zamanım olabılıyor elhamdüllillah.
Allah yardımcınız olsun. Kartlar da cok güzel elleırnıze saglık

@Bize Her Yer OkulSagolun :) Allah bagislasin, abilerle iyi anlasiliyor demekki :) Biraz büyüdükce insallah daha kolaylasacaktir, saglikli olsunlarda ;)

31/8/15

Hazırladığınız kartlar çok güzel olmuş gerçekten :))

@HobimsiTesekkür ederim :)

Allah razi olsun. Ellerine emegine yüregine saglik. çok sirin bu kartlar. Ben de tam izin isteyecektim, sevdiklerime yolladigim Cuma mesajlarinda bunlardan kullanabilir miyim diye. Sevgiler.

@^zeynep^Cok tesekkür ederim, paylasimlara tabiki izin veriyorum sadece emege de saygili olacak sekilde olursa bu benim razi oldugum seklidir aksi halde vakit bulmaya calisarak hazirladigim birseyin öylesine kendininmis gibi paylasilmasi tabiki üzüyor. Sevgiler :)

Yorum Gönder


Ƹ̴Ӂ̴Ʒ Yazacagin seyler benim icin degerli!
Sevgiyle kal, yine beklerim ♥

KelebekGibi

Back to Top