2

Pressed Flower Art (Kuru Çiçek Sanatı)

2020 yilinda bloga bir yazi eklemeden olmaz dedim :) 

Bu yil Ramazan ayinin tam ortasiydi Instagram'da gezinirken, Ingiltere'den bir sayfa dikkatimi cekti: Kurutulmus ciceklerden tablolar yapiyordu ve ben güzelce bir gezindim sayfada, cokta keyifli geldi. Evim cicek, bahcem cicek, sagim-solum cicek...dedim, heveslendim...Yani o kadar ic iceyim ki son yillar bitkilerle, yasim ilerledikce doga miknatis gibi daha da cekiyor. Öncesinde hic görmedigim bakis acisiyla bakiyorum, bu bana inanilmaz huzur veriyor. 

Neyse iste "ben de yapicam" dedim o gece! Bayrama dek cicek kurutma denemeleri yaptim, bayramdan biraz sonra da Instagram'da sayfa olusturup üretmeye basladim. Basina oturup hic planlamadan icimden ne gelirse sonucu yaparken kendim bile merak ederek, özenle, sevgiyle...

Sizlerle simdi bikac kuru cicek tasarimlarindan bazilarini paylasmak istiyorum, vakit buldukca devamini yapmaktayim :) Yorumlarinizi, görüslerinizi de yazarsaniz cok sevinirim :) Instagram sayfasinda her calismanin bir ismi de oldugunu görebilirsiniz :) Ayrica birine sahip olmak isterseniz bana mail adresimden ya da Instagram'dan yazabilirsiniz:

 Hello Blümchen (anlami: Merhaba Çiçekcik)












Umarim hala buralarda beni okuyanlar vardir ve begenmissinizdir :) Hem belki birilerine ilham olur...Korona günlerinde renkli bir post bence güzel oldu. 

Hepiniz saglikla, sevgiyle, huzurla kalin...



2 comments

Mailinizi açınca gördüm sanatsal işlerinizi ve mıknatıs gibi çekildim. Ellerinize sağlık, çok güzel tasarımlar yapmışsınız.

@Sevinç Şahin Cok tesekkür ederim, yorumunuza sevindim :) Malum artik bloglar es geciliyor biraz diger sosyal medya hesaplari olali..Sevgiler

Yorum Gönder


Ƹ̴Ӂ̴Ʒ Yazacagin seyler benim icin degerli!
Sevgiyle kal, yine beklerim ♥

KelebekGibi

Back to Top