11

Love is...

Ben bu " Love is "karikatürlerinin hayraniyim.
Eskiden beri cok severim, bayilirim.

Hala daha koca kadin oldum, burada günlük gazetede oluyor hergün okumadan kesinlikle gecmem :) Sevgi neymis hergün ögrenirim güya oradan :D (Sanki bilmiyoruz ne oldugunuda :P)
Bugün beni sasirtti ilk kez bu karikatür, sevgi bazen cehennemdir yazisiyla...

Ama sonra düsündümde "evet hakliii" dedim, beni sasirtan sadece orada hep pozitif seyler yaziyordu bunca zamandir. Sevgi hep iyi seyler oluyordu!

Sevgi deyince aklima geldi simdi, bugün metroda Türk bir gencin telefon konusmasina kulak verdim, cok sesli konusuyordu daha dogrusu.
" Abi yaa, sende hep böyle ugrasiyorsun arayi düzeltmeye sonra üzülüyorsun iste böyle, en iyisi kenara cek kendini biraz bekle, hanimin alismistir senin zaten cabalayacagina.." gibi laflar etti, telefondakine akil veriyor güya.

Vayyy siz erkekler böyle planli hareket edersiniz hee...Yani erkeklerden böyle seyler duymaya aliskin olmayan bana tuhaf geldi iste...
Amaan, biz kadinlar daha beteriz ona aliskinimda :D

Ahhh Ask, bize hep pamuk sekeri ver hemi :)

11 comments

Adsız
27/11/08

hayatta hiç birşey tek düze gitmiyor ki aşk gitsin :) mutluluğun değerini anlayabilmek için aşırısı olmadan gerekli de aslında bi yerde.Yeterki güvensizlik ve sadakatsizlik olmasın.

27/11/08

heey bunlar bi tatlı sakızdan çıkıyodular:D bende çok severdim,bide eskiden biriktirirdim bunları,(üstte ingilizcesi,altındada türkçesi yazardı)türkçesini okur ingilizcesini ezberlemeye çalışırdım:D
bu arada,herşeyde hatta kendi içimizde bile olduğu gibi aşktada inişler çıkışlar elbette oluyor,pamuk şekerini yemekten hoşlanıyoruz elbet ama peşpeşe 10-15 tanede yersek midemizi bozarız bide bulanır sonra dimi:D (kararınca herşeyden yemeli:) öpüldünüz kelebeğim,bu arada diladan bahsetmiyormusun kaç zamandır,yoksa benmi merak ettim şeker dilayı:D

27/11/08

:) SIPSEVDI SAKIZLARI ;)

27/11/08

aşkın pamuk şekeri verdiği anlar çok az yawf sevgi neyse de aşk pek pamuk şekeri vermez olsa olsa sulugöz sakızı verir :)) acımtrak bi lezzet :pPp

Ask bize hep pamuk sekeri versin tabii yaa, onsuz olmuyor cunki :)

Kocaman opuyorum senei Kelebekim, pamuk sekerli gunler diliyorum sana :))

28/11/08

eskıden şıp sevdi diye bir sakız vardı hala varmı bılmıyorum onun ıcınden cıkardı bunlardan ben bırıktırırdım
cok guzel seyler var gercekten ıcınde

28/11/08

ben niye yazılarını hemen göremiyorum ya blogrollda bir sorun mu var acaba bende , neyse.
hepimizin sevginin cehennm yüzünü görmemesini dilerim, bu arada senin kodlarına bakıp bişey söyleyecektim. baktım ama bu sorunu çözecek bişey bulamadım malesef. bir de nasıl çözülüyor bilmiyorum ama senin blogunu açınca bir spam çıkıyor pop up pencerede bir reklam.

tabiki de onlarında bazı stratejileri var. hatta son yıllarda bence bu stratejilerinde daha da ustalaşıyorlar. Eski filmlerde ne güzelmiş. Kadın kapris yapar adam 10 gün tırmalarmış. güzel günlermiş. :)

valla şekerciğim bizim dilimizde var erkekler çok sinsi ve taktik dolu sana söyleyelim. psikolojik taktikleri çok iyi biliyorlar sadece biz bildiklerinin afrklında değiliz. fıtratlarında bencillik olduğu için kendilerini düze çıkarcak akılları ve taktikleri pek çok:)

28/11/08

ziyaretinize teşekkür ederim ben ancak bugun size gelebildim:)))ve yorum yapamadım çıkmak zorundaydım ama incelediğim kadarıyla benim gibi bir karaktere sahipsiniz memnun oldum:)) görüşmek üzre...

29/11/08

yok ya kadınlar daha fena böyle içten içten :)) bende severim hatta bi site var sık sık yayınlıyor uğrarım arada

Yorum Gönder


Ƹ̴Ӂ̴Ʒ Yazacagin seyler benim icin degerli!
Sevgiyle kal, yine beklerim ♥

KelebekGibi

Back to Top