11

Minik resim sergisi

Yeni bir haftaya kizimin sanat eserleriyle baslayin istedim :P

Resim yapmakla arasi öyle pekte mükemmel degil ama ara ara mutlaka yapiyor, kreste özellikle cocuklar yaparken o da yapmis oluyor. Ayda bir kez 100 yaprakli resim defterini bitiriyor tabi bir sekilde karalamalarla birlikte :) En cok yaptigi figürler artik belirli ve bende gecende masasinin altini temizlerken birkacini resimlemek istedim hatira kalmasi amaciyla :)

Mesela buradaki gibi kafalari cok cizer ve eller ayaklar cizgi seklinde uclari ise yuvarlaktir :) Günes yapmayida cok sever, ilk ögrendigi sekillerden biridir günes sayemde sanirim :)

Burada ise renkleri sevdigini görüyoruz, bu da sayemde, bazi seyleri tek renge boyadiginda " kizim bir sürü renkli kalemin var ben olsam rengarenk yapardim " diyorum bazen :P Burada birde cicek ve kendi elini cizdigini görüyorsunuz :)

Bu resimlerde de sahane modern mimari evleri görüyoruz :D Bir tanede cicek :) Evleri büyük yapmayi seviyor ve cok odasi olduklarini söylüyor :)

Bilmiyorum 3 yasindaki cocuklar nasil cizimler yapiyorlar ama kizim orta sekerli bir ilgiyle bunlari yapiyor. En cok oynadigi oyun legolardan birseyler yapmak, ne zaman ne oynayalim desem " lego oynayalim anne " diyor :S Doktorculuk ise zaten en sevdigi oyunlardan biri, özellikle beni yere yikip ameliyat ediyorum demesi :D Gecenlerde ise ben doktor oldumda tüm dertlerini acti kiz bana " doktor hanim annem bana bazen kiziyor sevmiyorum bunu" falan dedi :D Bende "anneler durup dururken kizmaz" dedim :D " Ben ama istemeden yaramazlik yapiyorum bazen sonrada annem üzülmesin diye onu kucakliyorum öpüyorum " diyor birde :D
Oyun arasinda bazi gercek duygularini disari cikarmis oldum yani, galiba ben psikolog doktor olmusum :P

Kizimdan simdilik bu kadar yaziyorum, hepinize sevgiler ;)

11 comments

1/11/09

ÖPERİM BEN ONUN ELLERİNİ.MAŞALLAH BİZİM Kİ HİÇ CİZMİYOR,SADECE KAPI DUVAR KARALIYOR.SİZİNKİLER SANAT ESERİ ÇINARIN RESSİMLERİNİN YANINDA.

Annesi bu cimcime de ışık var. Benden iyi çiziyor :) Acaba resim çizebilmek zaman içerisinde öğrenilerek geliştirilebilen bir olay mı yoksa yetenek varsa oluyor mu zaten? Ben ki bir çöp adam dahi çizemeyen şahsiyet, her zaman gıpta ile bakmışımdır güzel resim çizenlere.

2/11/09

benim oglumda 2,5 yaşında kalemleri ve kagıdı hadi ben resim yapalım dedigim zaman alıyor.bazen eserse hadi resim yapalım diyor.henüz karalama aşamasındayız biz.

Dilanur Ece'yi tebrik ediyoruz öncelikle.. İlk sergisini annesinin yardımıyla açmış oldu :)Resimlerle ilgili olarak güneş baba'yı, havuz anne'yi, ev de çocuğun kendi dünyasını yansıtırmış. 3 yaşındaki bir çocuğun yuvarlağı düzgün çizebilmesi çok güzel bir işaretmiş :) Oyunlara gelince sen psikolog olmuşsun kelebek, oyunların sırlarını bizimle paylaşmaya devam et.. sevgiler

Canım yaşına göre süper resimler bunlar.Maşallaaaaaaaaaaaaah!
Sevgiler...

2/11/09

MAŞALLAH BENCE DİĞER ÇOCUKLAR NASIL DİYE DÜŞÜNME HER ÇOCUK KENDNE ÖZEL VE KIYASLANMAMLI

3 yaşındaki bir çocuk için resimler iyi.Fazlasını beklememek lazım.
Kalemı doğru tutması bile yeterli onun ıcın.
benim kızımda aynı "hadı anne sen doktor ben şemşire" bayılırız.
zaten bızde doktor olmasını ıstedıgımız ıcın! malum adı da Sina
bu oyunu sık oynarız.
sevgiler

:))) arada bir dediğin ayda 100 yapraklı defter bitirmek haa:)))
şekerciğim çok mutevazisin vallahi:) allah iyiliğini versin. 3 yaşındakiler neler mi yapacak bu arada ben öleyim o zaman yaw:) 6 yaşındaki yeğenimin çizdiklerine benziyor bunlar:) Maşallah bence hepsi birbirinden güzel ve değerli. Senin gibi bir anneye sahip olması ise ayrı bir değer. Öpüyorum ikinizi de...

yerim onu ben minik ressam:D
ne güzelde cizmiş.:Dprenses
annesi öp benim yerime o boya perisini:D
hayırlı akşamlar

aferin ona
ne güzel çizmiş böyle maşallah
nazar değmesin

valla maşallah.resimler gayet belirgin ve hayal gücü oldukça geniş.Daha çok güzellikler çkacak ortaya

Yorum Gönder


Ƹ̴Ӂ̴Ʒ Yazacagin seyler benim icin degerli!
Sevgiyle kal, yine beklerim ♥

KelebekGibi

Back to Top