9

BaYaN MaKiNa TeKNiKeRi'nin i$e girme sansi nedir?


Baslik ilginc degil mi? Birazdan anlayacaksiniz anlamini...

Dün postaya bakiyordum. O da ne, i$ Merkezi'n den zarf gelmis. ( Bununla ilgili yazmistim okumayanlar buraya ).

" Amaaaaan, bunlarda bana is bulmak icin seferber olmuslar, ne cabukta basvurmam icin is yolladilar" dedim.

Zarfi acmak istemedim, istemedigim hangi isi gönderdiler acaba diye düsünürken bir actimki zip zip kanguru gibi gezindim biraz:)

Bana bir ögrenim teklifi yollamislar, demekki birseyler ögrenmek istedigimi gercekten iyi vurgulamisim kafalarina girmis:D
Her ne kadar ben Grafik, Bilgisayar..vs alaninda istedimsede!
Ögrenim görecegim alan Makina Teknikerligi...

Buradaki Philips Firma'si bayanlar icin bir Proje düzenlemis; bayanlarda erkek islerinde, Teknik alanlarda calisabilmeli..vs. gibi konusu olan bir Proje iste, tesvik amacli!

Bu ögrenim alani normalde 3 bucuk yol ama bu Projedeki hizlandirilmis, yogun oldugundan 2 yil sürecekmis!

Simdi benim mecbur gitmem gereken randevumda hazir Agustos'un 5'i information günü var.(Seve seve gidecegim tabiki, onlarin sundugu herhangi iste calismaktansa...)

Öncelikle anadili almanca olmayanlara almanca testi yapiyorlarmis, belirli seviyeyi gecemezsem almanca kursuna gönderiyorlar. Birde birkac hafta denemeler varmis, bu meslege istekli mi gercekten ..vs. diye!

Gelecegi olan bir meslek ve tuttum ben bunu dedim! Almanca sinavini gectim mi geriside gelir Allah'in izniyle:)


Dünyanin makinalastigi bu dünyada daha iyi ne yapilabilirki degil mi:P
Sizce bayanlarin bu tarz Teknik alanalarda calismasi nasil?

Bakin bu resmide tuttum ben,makinaci bir bayanin manikür cantasi böyle oluyor heralde :D

9 comments

canım senin için hakkında hayırlısı neyse o olsun umarım istediğin bir alanda rahat bir ortamda mutlu mesut çalışırsın. bende bu aralar iş konusunda tedirginim internetlerde kendime ruhuma ideallerime uygun iş arıyorum.. ikimiz içinde hayırlı bir yıl olur o zaman he ne dersin :))

16/7/08

hayırlı olsun kelebek gibicim , umarım sınavı verirsin , ne güzel elinde bi eğitimb elgesi vee de güzel bi meslek olucak , bencede mantıklı bi karar , sen en iyisi şimdiden manikür cantasından al koy kenara :)

:)
çok sevindim şeker, bak sen hep paylaş biz de dualar edelim, gördün mü hemen lehte sonuçlar almaya abşaldın. sen tuttuğunu koparırsın , bunun da üstesinde geliceksin inş. tabi hakkında hayırlı ise. biz hayır diliyoz gerisi hikaye...
sevgiyle...

16/7/08

hakkında hayırlısı olsun :) inş. dilediğin olur

16/7/08

hayırlı olsun ceydacım, allah yolunu açık etsin.

17/7/08

canım benım ınsallah hayırlısı olur ama bence fena fıkır degıl
ogrendıgımız hersey bır gun mutlaka gerekecek dıye dusunuyorum onun ıcın guzel bır fıkır bence hem meslek konusundada ılerde calısıp calısmamak senın elınde ama ogrenmenın bır zararı olmaz dıye dusunuyuorum

Hayırlısı olsun. Tekstilde işletmelerde de sayılı bayan vardır, konfeksiyondan bahsetmiyorum, boya -terbiye gibi üretimlerden. Ben de bunlardan biriydim 10 yıl boyunca. istedikten sonra neden olmasın?

18/7/08

Hakkınızda hayırlısı olsun :) Tebrik ederim,çok sevindim :))

21/7/08

şahsen ben öyle bir işte çok sıkılırdım açık konuşayım :D nereye baksan erkek dolu, erkeklerle iç içe filan birde.. cıx bana ters.. ama geleceği parlak bir işse durma derim

Yorum Gönder


Ƹ̴Ӂ̴Ʒ Yazacagin seyler benim icin degerli!
Sevgiyle kal, yine beklerim ♥

KelebekGibi

Back to Top