8

Sizi Bob'la Tanistirayim

Az önce resimleri gezinirken bu resme gözüm takildi.
Internetten aldigim ilk hediye buydu sanirim, böyle bir önemi var.
Tabi bundan dahada büyük bir önemi ise kizim icin bu köpekcigin degeri!

Bebekkokusu diye bir Forum var, ben hamileyken rastlamistim oraya ve dogum sonrasida takiliyordum, oradakilerle hediyelesme yapilacakti bende katildim. Yurtdisindakiler kendi aralarinda kura cekiyordu, Türkiye'den gönderim pahali oldugundan. Banada Almanya'dan biri cikmisti ve bu resimdekileri göndermisti, bende baska birine göndermistim.

Resmi cektigim tarihe baktimda 2006 Kasim ayinin baslariymis. O zaman kizim daha 6 aylikti ve bu köpekcikle tanismisti, birkac kez yanina koymustum uyurkenleri.

Sonra baktimki az büyüdükce bunu kendi yanina almaya basladi. O siralar konusamadigindan, sadece arada " bab, bob..." gibi birseyler diyordu ve bu köpegin ismini biz " BOB" koymustuk.

1 yasindan itibaren falan artik Bob kizimin vazgecilmezi oldu! Ben ne kadar cok baska koyuncuk, ayicik, ceylan, zürafa..vs aldimsada hicbiri Bob'un yerini tutmadi kizim icin.

Hatta bir gün Bob'u yikamistim sokakta yere düsüp cok pislenmistide. Ne bileyim kizimin bu bagimliliginin derecesinin bu kadar yüksek oldugunu!!!
Ne mi oldu?
Kizim uyuyacakti ve illaki onunla uyumak istedi, ben güya bir gecelik baska oyuncakla uyur diye düsünmüstüm. Bob'dan sular akiyor resmen kiz yinede istiyor...
O gece sac kurutma makinasiyla bir süre kurutmaya calistim, yinede nemliydi ama verdim ve uyuyunca geri almistim...
Dahada Bob'u öyle vakitsiz yikamadim, camasir günleri yikadimki kurutma makinasinda hemen ardindan kurusun diye.

Birde disari götürmesine izin vermedik sonralari, yolda düsüyordu falan, birde kaybolma ihtimali var sonucta! Aynisinida bulamayiz ki satin alsak, bir gece durmayan kiz nasil durur sonra!
Disariya cikarkenleri diger hayvanciklarindan aldi yanina ve Bob sadece evde kaldi.

Bob'u birakmasi icin birkac kez denedim ama olmadi, nasil icten agladi ve üzüldü! Onun icin o bir arkadas sanki, bizim degerimizde gözünde belkide :)

Bob yikana yikana eskidi, artik resimdeki gibi bile degil. Icinden yünleri cikti biraz, dikmem ve biraz yün ilave etmem gerekli...

Sanirim Bob kizimla büyüyünceye dek kalacak bu gidisle!

Kresten eve gelir ilk isi " Boooob nerde".
Bazen ona güle güle yapar, yahut özledigini söyler :D Bana bile yapmadigi seyleri :D

Bunu bize hediye eden kisiyle görüsmedik sonra, yani bir hediyelesme oldu tamam.
Bilse Bob'un hayatimizdaki yerini sasirirdi belkide :)

Kizimla ilgili neler yaptigini falanda ayri bir zamanda yazacagim insallah, simdilik en özel arkadasini anlattim size :)

8 comments

Adsız
26/10/08

ayy canım benim ya çok tatlı demek ıslak ıslak bobu yanında yatırdı he bak cadışa bak :D çok tatlıymış bobu da kendi gibi :)

Fulya

26/10/08

Ben geldim ablaaa :) $imdi kaçirdigim post'larini okiiicam :) bu arada Bob'la tani$tigima memnun oldum hiih :)

Adsız
28/10/08

merhaba cnm, sen bize ziyereti bıraksan da biz müdavimlerindeniz:)) bobla tanıştığımıza memnun olduk...bizim de en özel oyuncağımız şükufe, o olmadan asla dışarı çıkmayız mesela:)ilk oyuncağıydı ayşenin..sevgiler konya'dan...öpüyoruz sizi...
www.aysemmm.blogcu.com

Adsız
28/10/08

http://mavianne.vox.com/


yeni evime beklerim

28/10/08

aplaaaaaaaa blogger açılmışş çok sevindim :) bob çok şirinmişşşşşşşş..benimdee ramazancan'ın var yanımdan hiç ayırmadığım :) bu arada şablonun çok güsel olmuşşşşş :)

ay çok şükür gelebildik. bizim evlerimize kapattılar zincirler astılar kapılarımızama çok şükür küü geri geldik...
iyi bak kendineee

29/10/08

yaa,bobla ilgili yaptığım yorumum neden gelmedi size yaa,kaç defa gönderdim onu bide:(
neyse kısmet diil miş demekten başka bişey gelmiyo,
..dilanura ve boba kocaman sevgiler olsun benden,madem dünki mesajı yazamıyom tekrardan bi selamımı göndereyim boba dimi ama:D

valla sen o Bobu keşke zamanında yedekleseydin)) Dilanur onu sana yaratırır bir şey olursa. Çocuklar böyle işte. O duygunun yerine başkasını koyana kadar ona bağlılığı sürecek. Sevgiler sana sevgili kelebekkk

Yorum Gönder


Ƹ̴Ӂ̴Ʒ Yazacagin seyler benim icin degerli!
Sevgiyle kal, yine beklerim ♥

KelebekGibi

Back to Top