25

✉ Pembe Zarf (Etkinligi) ✉

Bloga hareketlilik ve hayata renk katmak adina yine bir etkinlikle karsinizdayim :) 
Bu defa cekilis degil...
Ramazan öncesi ara ara bana gelen mektuplar sonucu Facebook sayfamizda bir arkadas "bize yok muu" gibi yorum yazinca oradan aklima gelmis oldu bu etkinligin konusu. Benim gibi mektup yazmayi-almayi-okumayi seven eminim coktur :) Özellikle elektronik postalardan bikanlar icin güzel bir degisiklik yapacagiz insallah.


Herseyde oldugu gibi bunda da belirli kurallar var ve ben bunlari sira sira yazacagim. Lütfen tüm maddeleri okuyunuz :

1- Mektuplasmak isteyen kisiler, bunun bir hediyelesme olmadigini, sadece mektuplasmak oldugunu düsünerek katilacaklar. Yani yazilacak olan mektuplar bilindik 12x25cm civari gibi zarf ile gönderilecek. Ama egerki o zarfa göre birseylerde ilave etmek isterseniz o size kalmis, yani minik hediyeler eklenebilir...
2- Ikinci olarak bu etkinligin isminden de anlasildigi gibi, zarflarimiz pembe ve tonlari olmasi gerekiyor. Herkesin postasina pembe bir zarf gelecek (desenli sade farketmez).
3- Mektuba kelebekli herhangi birsey eklenmesini de rica ediyorum, sebebi etkinligi düzenleyenin ben yani KelebekGibi olmasi :P Kelebekli resim, sticker...herhangi bir kelebek, ne olursa.
4- Mektuplara biraz kendinden birseyler katilmali, yani öyle hazir zarfi kagidi al yaz seklinde degil. Mümkünse degisik süslemelerle, emek harcayarak güzel birseyler ortaya cikarilmasi bu isi daha zevkli hale getirir ;)
5- Katilacak kisiler bu yazinin altina mail adresleriyle birlikte yorum birakacaklar. (Eger sizlerden istek gelirse yurtici yurtdisi katilimcilari ayirabiliriz. Yani yurticindekiler kendi aralarinda yurtdisindakiler kendi aralarinda yazisacak sekilde...Bunu dileyenler yorumlarinda belirtsinler lütfen aksi takdirde karisik yapacagiz.)
6- Katilanlar arasindan cekilisle kime yazacaklarini belirleyip mailden onlara bildirecegim, yani kim kimden mektup gelecegini bilmeyecek, karsilikli yazisma degil sürpriz yazisma olacak (sadece bana sürpriz olmayacak, organize eden oldugum icin...)
7- 1-2 Ekim tarihlerine dek katilimcilar mail adresime adreslerini göndersinler, tam isim ile ve dogru bir sekilde yazarak.. 1-2 Ekim'de adres dagitimi yapilacak ve en gec 10 Ekim'e kadar postalar gönderime verilecek. Postasi ulasanlar pembe zarfinin resmini cekip mailden bana ulastirirlarsa cok sevinirim cünkü en sonunda hepsini bir collage yapmak istiyorum :)
8- Katilmis arkadaslarin bloglarinda bu etkinligi yukaridaki düzenlemis oldugum resimle birlikte duyurmalari daha cok katilim icin faydali olacaktir bu da benden bir rica olsun :)
9- Bu etkinlige gercekten isteyenler ve önem verenler katilsin lütfen, sonra geciken-gitmeyen-ertelenen postalar olmamasi acisindan! Ve etkinligimiz sadece blog izleyicilerime özeldir.

Anlasilmayan bir nokta da ya da sorunuz varsa bana yaziniz :) Ben de unuttugum birsey olursa ekleme yaparim.

Tüm mektupseverleri bekliyoruuum :)
Hepimize hayirli ve mutluluk getirecek bir etkinlik diliyorum, hayirli Cumalar :)

25 comments

ipek
13/9/12

hmmm birine mektup yazmayalı ve birinden mektup almayalı çok uzun zaman oldu ; oldukça ilginç ve güzel bir etkinlik olacaktır vee hoş birer anı olarak kalacaktır , ben varım :))

@ipekEvt insallah öyle olmasini ümit ediyorum ben de :) Ipek Özler mi isim? Mail adresini de yazarsaniz sevinirim, gerci size Face'den de ulasabilirim nasilsa ;)

Ben de katılmak istiyorum kesinlikle :) Özellikle yurtdışından biriyle eşleşmek istiyorum mümkünse eğer, olmazsa da sorun değil.
Vildan Karahan
dr.vilzan@hotmail.com
Adresimi de mailinize gönderiyorum şimdi.

Adres yazmama gerek var mı :P :)))
Tabiiki ben de :)

@drwilldoneTesekkürler katilim icin ;)Tmm yurtdisindan talebi yine gelirse öyle yapariz ins. :)

@VOLKAN - KALDERAAyy Nazan ablam sen de olunca daha renkli olur bu etkinlik, tesekkürler, tabiki gerek yok ;)

14/9/12

çok güzel bir etkinlik bende varım:))))

14/9/12

meryemozkan82@windowslive.com eklemeyi unutmuşum

tanımadığın birine mektup yazmak
sanırım eğlenceli olabilir

zeynepkose18@hotmail.com

@meryem ayıkTesekkürler katilim icin :) Sabirsizlikla mektuplarin ulasacagi günü bekliyorum simdiden :P

@ZEYNEBİN SANDIĞIEvt benim icin de ilginc ve eglenceli olacak :) Oturup o an icimden ne geliyorsa yazmayi planliyorum :) Tesekkürler katilim icin ;)

:) çok hoş bir etkinlik, ben de katılmak isterim...

dilekafiyonavci@gmail.com

18/9/12

bende lise yıllarımda çok mektup yazmışımdır ortaokul arkadaşlarıma ... özledim gerçekten de ama tanımadığım birine saçma sapan şeyler gelmesin yazdıklarım diye düşünmedim değil biran ama olsun yine de ben de katılmak istiyorum
nurhan şişman
banaheryeristanbul@gmail.com

yazacagım arkadas yurtıcı olursa memnun olurum

18/9/12

Merhaba, ben de katılmak isterim..

reyhanlahersey@gmail.com

Ben de varım demiştim canım..Ama katılmak için biraz geç kaldım galiba..Neşe Akbaş nese.bbb@gmail.com

@2zannesiHenüz gec kalinmis degil, daha katilim devam ediyor. Lütfen adres bilgilerinizi bana mail ile gönderirseniz cok sevinirim ;)

@reyhaneTabiki ;) Adres gönderdiniz mi mailime acaba?1 Ekim'e dek adresler ulasmis olursa vakit kaybetmemis oluruz. Tesekkürler katilim icin :)

19/9/12

merhaba
bende varım ama tanımadığım hiç bilmediğim birne ne yazılabilir ki?
çok güzel etkinlik ama ne yazacağımı düşünmüyor değilim ama varım bende

kolay gelsin

MUKADDER ÖZTÜRK
mukadderozturk@gmail.com

NeSeT.
19/9/12

Birine mektup yazmayali uzun zaman oldu cok heycanlandim simdi.Özellikle yurtdışından biriyle eşleşmek istiyorum mümkünse eğer, olmazsa da sorun değil.
coooook mutlu oldum


Nese Tolan
nesetolan@hotmail.de

19/9/12

Ben de katılmak istiyorum yurt dışından da olabilir..
1040113672@erciyes.edu.tr mailim.

bende varımm:))
pastabahcem@gmail.com
cinarteslime.207@hotmail.com kişisel mailim
ve blogumda hemen paylaşıyorum:)

Adsız
25/9/12

ben de yazmak isterim ancak, tanımadığım birine mektupda nelerden bahsedebilirim ki?? tugba

@AdsızMerhaba Tugba, tanimadiginiz birine sohbetvari birseyler yazilabilir. Hayat üzerine... Ya da o an oturup kagidin basinda akliniza ne geliyorsa icten birseyler ;)

21/8/13

Merhaba blogu nasıl izleyeceğimi bilmiyorum fakat bu etkinliğinize katılmak istiyorum. :) mail adresim: snfelahh@gmail.com Sizin mail adresinizede bilgilerimi yollicam

Zeynep YILMAZ
27/9/13

1 yıl geçmiş neredeyse. Ancak bende katılmak istiyorum. E-postam: zpylmz@gmail.com

Yorum Gönder


Ƹ̴Ӂ̴Ʒ Yazacagin seyler benim icin degerli!
Sevgiyle kal, yine beklerim ♥

KelebekGibi

Back to Top