27

TaTiL BaSLaSiN

Daha gitmedim :) Birkac gündür camasir yika, ütüle seklinde devam ediyor hazirliklar, ütü yapacagim dahada birkac seyler var yoruldum acikcasi, hic sevmiyorum ütü yapmayi.

Valiz katlama ile ilgili pratik cözüm bilen var mi yani daha cok alsin diye :)

Tatile gitme konusu yüzünden baska birseyede konsantre olup yazamiyorum.

Viyanada biraz grilesmis olan icimi renklerle doldurmak istiyorum Türkiyemde, sabah uyaninca gülerek yataktan kalkip etrafimda sevdigim insanlari görmek istiyorum :)
Hayatimin tadina biraz daha seker eklemek istiyorum :)
Ellerime kinadan dövme yaptirmak, kizimla pembe katkat elbiselerimizi giyinip gezinmek istiyorum ( kendime aldigim elbisenin benzerini kizimada buldumda :) ). Kumpir yemek, balik yemek istiyorum bolca :) Vee daha neler neler istiyorum ben ...

Mektup göndermek isteyenler gönderebilirsiniz ama kayinvalidem alacak mektuplarimi, yani kendiside acmaz merak etmeyiniz :)

Yorumlarinizi bekliyorum öylece kimlerle görüsme imkani olacak bakalim simdiden buna seviniyorum :)

Simdilik görüsme imkanim olanlar, bana yazilana göre:
Nevincim (eger Istanbul'a gelebilirse), Turkuaz Esarp, Nevbahar, Kalderavolkan (Avrupa yakasinda olursa ins), Lale Abla (eger Anadolu tarafina gecersem). Baska yok mu arttiran ? Kiz Cilekli senden ses cikmadi bu konuda? Yani vaktin olur mu?
Arkadaslar lütfen bu konuda bana mail atin yani bu listedekiler harici kisiler, tel. numaranizi birakirsaniz size daha kolay ulasirim, internete herzaman bakamayabilirim. Ben birgün önceden haber verecegim herkese kimler uygunsa görüsecegiz insallah öyle düsündüm simdilik.
Bugün birde terslik ya dis ipiyle disimle ugrasirken, malum tellerden dolayi dis ipi kullaniyorum mecbur, pat diye minik bir disin yan kismindaki kücük dolgu düstü. Nasil sasirdim, ilk kez böyle birsey yasadigimdan panik oldum hemen :D Sanki cok kötü birsey olmus gibi, nasil giyindim ciktim doktora gittim bilmiyorum, cok hizliydim yani. Doktor ben gitmeden 20 dakika önce kapanmisti, moralim bozuldu yani Tr'ye gitme öncesi olur mu bu dedim. Esim eve gelmisti ona anlatirken, o da bir iki duygusal konusunca üzülme etme diye basladim aglamaya :D Dudaklarim büzüldü önce sonra aglama, yani duygusal yanima basti o da :P Bana bakip bakip gülüyor, "sen artik kocaman kadinsin ama ayni cocuk gibisin su haline bak " diyor birde. Bende koca kadinlar aglamaz mi duygulari olmaz mi dedim :P Gerci en azindan benim gibi önce alt dudagi büzülüp sonra aglamazlar belki :P Neyse iste yarin sabah baska bir disciye gidip bakacagiz caresine :)
Ben daha yazamam sanirim, yani Tr'ye gitmeden ki son yazim bu. Sizlere anlatacak cok güzel seylerle geri gelmek istiyorum insallah :) Hepiniz saglicakla kalin, bloguma arada ugrayinda kimsesiz garipler gibi kalmasin hemi :P
Sevgiler

27 comments

Hayırlısıyla gel ve çoook güzel vakit geçir inşallah:)

İyi tatillleeeer. Tıpkı blog ismin gibi rengarenk dolsun için :))) Keyine bak, boool bool ez :) Ama çokda foto cek bizimle paylaş olurmu :)
İnşallah buluşabilirsiniz. Ne çok isterim kalderavolkan ve nevbahar ablamla buluşmayıı :) ve tabiki digerleriylede ama onlarla özellikle çok isterdim :)

sende sağlıcakla git çok eğlen dönünce çok güzel şeyler anlat bize...

iyi tatiller...

27/6/09

ıyı tatıler dılerım cok guzel vakıt gecırırsın keske bende ıstanbulda olsaydım
cok ısterdım gorusmeyı kucaklasmayı

öncelikle iyi tatiller :)) benden bi öneri valiz katlamayla ilgili.kıyafetlerini rulo yaparak yerleştirirsen hep daha az yer kaplıyor hemde ütü bozulması minumum seviyeye inmiş oluyor.ben hep bu şekilde yapıyorum özellikle eşimin gömlekler ve eşarolarım için çok iyi oluyor.

sevgiler...

28/6/09

ütü yapmayı ben de hiç sevmiyorum :/

iyi tatiller inşallah çok güzel geçer :))

28/6/09

iyi yolculuklar dilerim çok güzel bir tatil olur inşallah doya doya hasret giderirsin

Adsız
28/6/09

iyi tatıller canım.hersey gonlunce olsun.

Canım benim her çalan telefonda yüreğim ağzımda :))
Sağlıkla gelin inşallah...

29/6/09

telefonuna mesaj yazdım ama ulaşmadı sanırım,bende bikezde burdan yazayım dedim,inş. gitmeden okuyabilirsin,istanbula geldiğinde mutlaka buluşmadan benide haberdar etmeni isterim,cumartesi (yarım gün) dahilişyerindeyim,ama buluşma saati ve yeri uyarsa inş. bende seni çoook görmek isterim:)
hadi bakalım hayırlı yolculuklar,güsellikle çabucak gelin,bekliyoruz efendim:)
selam ve dua ile,a.e.ol.kelebeğim...

Bende varım :) anadolu yakasındayım bilesiin:)

30/6/09

Ceyda ablam benim kafa karışıktı bu aralar malum zabıt katibesi olabilmek için türlü çileler çektim 2 haftadır :) neyse hayırlı yolculuklar demeye geç kaldım sen şu an İstanbul semlarındasındır umarım keyifli günlerin olur benim içinde gezzzzzzzzz :)

30/6/09

acep nasıl gıdıyor tatıl:))

Adsız
30/6/09

iyi tatiller..İnşallah bol dopingli bir tatil olur..gülückler eksik olmasın yüzünüzden inşallah :)

Güzel bir tatil olsun senin ve ailen için Sevgiler

Kelebk'im sana hayirli yolculuklar diliyorum, saglicakla gidin ve sevdklerinize kavusun :)) Tatilin bol bol tadini cikart sevdiklerinle mis gibi kahvalti sofralarina otur :))

Kelebek'im postan geldi, ve ben sana cok tesekkur ederim :)) "mach' weiter so!" olacagim merak etme :)) Seni seviyorum Kelebek'im :))

İyi tatiller.

Seni ve bloğunu çok özleyeceğiz. Buralarda olduğunda ben de tanımayı ve görüşmeyi çok isterim.

Sevgiler.

Dilek

şeker beni aramayı sakın unutma hasretle bekliyorum:)
öpüldün....

Adsız
6/7/09

harika blog bende beklerim :)
adresim:
http://bilinmeyenbolge.blogspot.com/

bayadır ugramamışım:(
günlerin güzel gecsin inşalah cnm..
sevgilrmle

17/7/09

Gönlünce tadını çıkarabileceğin bir tatil olur inşallah:))

YA TAM BENİM DÜĞÜN AREFESİ GEMİŞSİN İST. ACABA NERELERDESİNN ? GEZ GEZ... HAYIRLI CUMALAR

özledik nerelerdesin ben geldim artık ne olur kaybolmayın bir yere. sizleri çok özledim :)

29/7/09

alo alo nerdesin bayan kelebek :) o kadar çok işim vardı ki bi kere dışarı çıktım benimkiyle sonra eve tıkılıp kaldım :(

29/7/09

yorumlar super bayıldım

kelebek

29/7/09

yorumlar super bayıldım...
kelebek

Yorum Gönder


Ƹ̴Ӂ̴Ʒ Yazacagin seyler benim icin degerli!
Sevgiyle kal, yine beklerim ♥

KelebekGibi

Back to Top