21

Elbise Diktim :)


Bir markette tam karsima iste bu makina cikti. Yani dikis makinasi almayi düsünüyordum ama taa ilerde genis bir eve tasindigimda, simdiki evde cocuk odasi bile yok ve ben makinayi nereye koyayim. Kocaman bol gözlü bu PC masamda olmasa zaten hobby ürünlerimide koyacak yerim yok :S

Iste herneyse, bu minik sey benim gönlümü kazandi hemen, ilk sirinligine bayildim, sonrada bu da Pc masamin bir gözüne sigar nasilsa diye düsünerekten aldim gitti :D Hemde öyle ucuz bir fiyata ki...Aslinda yolculuk icin uygun bir aletmis ama olsun.


Esime hadi var mi dikilecek birsey dedim hemen. O da bir pijama ve tshirt verdi elime, hemen hallettim, cok pratikmis ve aninda calisiyor sarja takinca.


Bugün elime bir parca gecti, yumusacik hic giyilmemis bir sabahlikti bu, begenmemistim bicimini. Kizima elbise dikmeye karar verdim, yani direk elbiseden baslamak ne derece dogru bilmiyorumda uyduruk birsey oldu iste :P Ölcmeden bicmeden rahat birsey olsun dedim. Dikdörtgen kestim önce, sonra kol altlarini kestim ve boyun bölgesini.

Her tarafini diktikten sonra, boynu V yakali oldugundan icine pembe dantel türü birsey ekledim icinden ve aynisindan omuzlarina sallanan birseyler olsun diye.

Sonrada kizima bir iki resim cekeyim ellerini beline koy gül dedim, yok benim dedigimi hic yapmadi kafasina göre pozdan poza girdi kiz, yapmadigi sey kalmadi. "Anne böylede cek, burdada cek...vs." Bende bir sürü cektim durdum, "keyfini cikarsin madem poz veresi var" dedim, kendimde cok eglendim acikcasi gülmekten zor cektim :)

Nasil sizce?

21 comments

31/8/09

NİNESİ ÖPSÜN ÜPSÜN ONU ÇOK ÇOK.ALLAH NAZARLARDAR SAKINSIN PEK GÜZELMİŞ KIZIN CAN IM BENİM KELEBEK GİBİ O BENCE ÖMRÜ UZUN OLSUN.MAKİNAN GÜZEL GALİBA ELBİSEDE İYİ OLMUŞ AMA MANKENİN MÜTHİŞ HEPSİNİ BASTIRMIŞ NİNEM.BEN ŞAHSEN SADECE MANKENİNE BAKTIM,ÇOK ÇOK ÖPERİM ONU.

:)
ne tatlı poz vermiş cnm yaa..ehh ilk defa normal yanıı:)
daha daa iilerini dikersin cnm sen;)
hayırlı ramzanlar..

ay ay pozlara bak yiriiim ben onu.şirin şey

Ay bunu senmi yaptiiin. On elinde on marifetsin haaa : )))
Hele Dilanur kesin manken olmali. O nasil pozlar oyleee yerim vallahi yeriiiim :)

Çok çok güzel ellerine sağlık ben onun belindeki kemeri yerim tam cimcime ya :))) Yeni cicinide güle güle kullan elbiseden başladınya bakalım neler çıkacak ortaya helal olsun.

üstten birinci, alttan birinci ve ikinciye bittim :) hepsi cok hos cikmis, hepsi de farkli bir duygu ifadesi olmus, kimden almis acaba bu özelligini ;) Cuval giysen yakisir derlerya, cuval giyseydi de bu pozlarla sik dururdu, yani sen bisey dikip giydirmekten korkma, manken bu cimcime oldugu sürece:))

ben de dikiş nakış filan bilmememe rağmen arada diyorum annemin singerinde elbise diksem mi kendime hazır patronlar filan diye fena takmıştım bi ara :)) elbise kargacık burgacık olmuş dantelleri olmasa daha iyi olurdu ama çok kötü dikmişsin :))

İlk deneme için hiç de fena değil .) Ellerine sağlık. Ben de bir makine almayı planlıyorum ama ne aslam diye kararsızım. Bu iyi mi acaba ?

Elbise harika, belindeki kemer süper, ama elbisenin içindeki şirin kelebek dünyalara bedel :))
Ellerine sağlık acemiliğe göre gayet hoş bir elbise çıkmış ortaya :))

1/9/09

aa maşallah hemen de olayı çözmüşsün çok tatlı çıkmış kızında

Adsız
1/9/09

Öyle ölçmeden biçmeden dedin de aklıma geldi :)
Ben küçükken, 5-6 yaşlarında falan annem bize bişeyler dikerdi uğraşır didinirdi falan ama etek isterdim bi türlü ona sıra gelmezdi. Ben de hep düşünürdüm ne var etek dikmekte kumaşı birleştir dik, ondan basit ne var falan diye :)
Sonradan annem etek dikerken ne kadar uzun sürdüğünü gördüm de sustum :) Ama ondan beri de eteği bi tek lisede 1 yıl giydim =P

süper süper süper :)))) yerim onun o pozlarını...

oyy ben onun pozlarını yerimm
nasıldda havalara girmiş öyle canım benimm.
ama çok yakışmış elbiseside ellerine sağlık:))))

Ayy maşallah ne güzel pozlar vemiş böyle:)))

2/9/09

ayyy masallah dıyım hemen
ınsan dıkıse baslar ve ılk ısı bu kadar guzel olurmu masallah masallah hemde super cesaret elbıse ıle baslamak
caydacıgım cesaretıne ve elbıseye bayıldım ama bunu bu kadar guzellestıren asıl etken mankenın :)
cuval gıyıse yakısır senın su mkenıne masallah pozlara bayıldım

vallla süper olmuşşş
bu güzel mankene de çok yakışmış
minicik kıyafetlere tonlarca para istiyorlar
ne iyi yapmışsın

2/9/09

bende senin gibi düşünerekten bi makina aldım benimkide pratik,çok kocaman diyil yani,dikiş kursuna gitmiştim bekarken,ama pervin sağolsun merakından makinanın dibinden ayırılmıyor,bende pek rahat çalışamıyorum o yüzden kaldırdım şimdilik:)
ama gayette hoş dikmişsin,hem ilk kerede 4 dörtlük olacak diye bişey yok dimi,sen devam et bence elinden süper şeyler çıkacak inş. sende o yeteneği çoktandır görüyorum ben zaten:D

3/9/09

ilk deneme için gayet güzel bence =) bende kalıpla falan dikiş dikmeyi öğrenmek istiyorum evde dikiş makinemizde mevcut amaa annem öğretmeye yanaşmıyor :D gerçi biraz bir şeyler dikebiliyorumm ama böyle kendime bluzlar elbiseler dikmek istiyorum hayalimce :D ellerine sağlık ablacım :)

bu miniş ilerde manken olursa sasma:) ne tatlı yaa:) masallahhh
elibise de gayet hoşş ;) tasıyan da oyle:))

8/9/09

sevgili kelebekgibi,
...

allah kizini nazarlardan korusun.
cok güzel bir kizin var...biliyormusun - ona bakmaktan elbiseye dikkat edemedim...bir daha bakayim bi dur...

belinde ki ne güzel durmus öyle :)
yakinda moda günlerine katilirsin umarim ;)

nasıl tatlı bişey o öyle.severim ben onu.çok güzel olmuş ve prensese de çook yakışmış.ellerine sağlık

Yorum Gönder


Ƹ̴Ӂ̴Ʒ Yazacagin seyler benim icin degerli!
Sevgiyle kal, yine beklerim ♥

KelebekGibi

Back to Top