17

BaBaCi

Benim elma sekerim büyümeye devam ediyor günler gectikce.
Memnun olmadigimiz krestende kurtulacagiz yakinda, haftaya son, yeter yugoslavca ögrendigi hem :D Simdiki gittigi kreste calisanlar ve cocuklarin cogu yugoslav, en yakin ve bos orayi bulmustuk maalesef zamaninda.

Bugün bir krese gittik bakmaya, yöneticisi adam cok cocuklarla icli disli, güleryüzlü biriydi.
Bize "buyrun oturun" deyince ikimizde sandalye yahut birsey aradik sanki esimle, megersem cocuk masasina oturun demis adam :D

Cocuklarla belirli saatler ayrica ingilizce egitim veriliyormus, ingilizce sarkilar, kitaplar..vs.

Hemde odalar öyle büyükki, cok oyunca var.
Esimin en cok hosuna gidende sosyal aktiviteli olmasiydi.
Her iki haftada bir mutlaka birsey yapiliyor, mesela bugün cocuklari buz patenine götürüyorlardi, bir sonraki plan cocuklari ilgilendirecek bir müze gezisiymis mesela, cok aktiviteli yani.
Hem almanca ve ingilizceyi bir arada ögrenecek olmasi güzel.

Tabiki parasida biraz daha pahali ama bir yerlerden eksiltip yinede kizimin rahatligi icin istiyoruz orayi. Hem digerine o kadar ödedik, ettik, cok birsey ögrenemedi, hemde dahada icine kapanik oldu cocuk, birde cok hasta oldu coook.
Kizima cok hasta oldugu icin ekstra asi yaptiricaz iki hafta sonra, insallah hastaliklari azalir.

Bu arada zaten hafif resmiyetlik var hanimefendide ama bu siralar arada hepten gicik davraniyor bana :S Mesela ben onu öpünce hemen siliyor öptügüm yeri, benim agzim pismi$, dis telleri var diye öyle yapiyor sanirim :( Önceden hic böyle birsey yapmiyordu. Igrenme duygusu var kizimda hemde cok bunu farkettim. Bazende aramiz cok iyiyken, "anne bak öptügün yeri silmedim"diyor sanki cok büyük birsey yapmis gibi :D O öyle sildigi zaman bende esimi öptügümde, " bak kizim baba silmiyor, eger pis olsaydi agzim babada silerdi " diyorum bende :D
Onu kucakladigimda eliyle biraz itiyor beni bazen, ben bozulursam biraz geri cagirdigi oluyor.

Cok degisik bir cocuk yaa! Yani bir ani bir anini tutmuyor kesinlikle böyle!
Simdi "annecim, canim, cicim" birazdan belki "git anne, öpmeni istemiyorum, sevme".

Bazen hata yapinca " istemeden yaptim anne, daha yapmicam" diyor, bu lafi duymak cok hosuma gidiyor tabiki :)

Büyüdükce babaci oluyor bizim kiz :) Bugün mesela babasi ise giderken "anne sen ise git, baba evde kalsin" dedi :S

Ona kitap okumamizi cok seviyor, esim ya da ben farketmez, cok uzunca okusak hep dinler sanirim. Biz düzenli olarak okumuyoruz ama iki günde bir mutlaka birazcikta olsa okuyoruz birseyler, bitirdigimi farkedince "anne gene okuuuuu" diyor hep.

Canim kizim, senin bir güzel gülüsün, bir güzel kelimen, bir öpücügün öyle güzel bir hediye ki benim icin, senin gülümsemeni gözlerinin altindaki gamzeleri cok seviyorum, birde minicik olan gözlerini :)

17 comments

18/2/09

allah bagislasin tatli dilli meleginizi ne seker ama:)sevgiler öptüm sizi..

ne çabuk büyüyorlar değil mi:) Öptükten sonra yanağını silmesi bütün çocukların yaptığı birşey, nedenini ise anlayabilmiş değilim

Adsız
18/2/09

OOOooo! yeni kreş anlatımına bakılırsa harbiden süper benim bile gideceğim geldi :D İnşallah hepiniz için iyi olur.Annem duymasın ama bende çok babacıyımdır fıtrat gereği kızların babaya erkeklerin de anneye daha değişik bir bağlılıkları var :)))

Kız çocukları babacı olur derler,ama bizde tam tersi, belki daha küçük olduğu içindir.Bu yanağını silme bizim oğlanda da var, bozuluyor insan :) İyi ve sağlıklı olsunlar da dimi ama ?

bloğuna bayıldım rengarenk ve dopdolu ayrıca çok pozitifsin harika :))

çok tattlıı lar yaa şimdi en asi dönemleri bazen insan şaşırıyor kaç yaşında bunlar yaa diyorum. sevgiler cnm..

ne güzel anlatmışsın.
ama huylu olursa yandın,hiç çekilmez :)
Rabbim birbirinizle bir ömür boyu mutlu olarak yaşamanızı nasip etsin...

Kız çocukları çok fena babacı oluyorlar ama erkekler de anneci :) Eşim çook uzun süre oğluşun beni sevmesini, istemesini kıskandı :)) Hoş kızım da anneci, çok düşkün bana ama erkek çocuğunki başka oluyor.
Allah nazarlardan saklasın inşallah...

Kelebek'im ana yuregi iste :)) Ahh guzel kizin artik pek cok duyguyu ifade etmesini de ogrenmis :)) Kelebek'im istediginiz okul olur insallah, cocuklarin en hassa oldugu cag bu, anlatigina gore cok dogru bi karar vemissiniz yeni bir yere gecmekle :) Kocaman opuyorum seni :)

19/2/09

herhalde bu babacılığı geçici bir dönemdir kreşin böyle çok aktiviteli olması güzel ingilizce de öğrenecekmiş ne iyi

19/2/09

merhaba kelebek cim baya olmus sayfana gelmeyeli soyle geriye gde,gide okudum en son kaldigim yere kadar cok guzel seyler yazmissin yine herzamanki gibi :-))
Zevkle okudum hepsini.

optum seni ve sekeri.

Ah babalar ve kızları,bu böyledir, hep kızlar babalarına düşkün olurlar!çoculukları hep kalacak büyüselerde:)Allah nazardan saklasın,sevgiler.

Çok şirin maşallah kızına.Öp o tatlı dilli güzel kızı benim için..

20/2/09

bu yeni kreş hepiniz için güsel olur inş. canım,birde sanırım bizden ayrılmanın verdiği hırçınlık gibi geliyor bana,yani dikkat çekmek için yapılan bişeymiş gibi,yani bizimkindede var ve ben buna yoruyorum,daha fazla bizle birlikte olmak istiyorlar sanki,ama birde dönemsel bişey olabilir sizinki,yani büyüyorlar her geçen gün maaşallah,hastalıklar içinse şifalar diliyorum canım,,
a.e.oln

21/2/09

bende babacıyımdır :) tabi ayrım yapmakk imkansız anneyle baba arasında..ikisinide çok seviormm..ama babamlaa birbirimizii hep arka alırız..babam hep savunur beni anneme karşı :D bende onu savunurm hep :) ALLAH annemide babamıdaa eksik etmesin başımdan inş...

26/2/09

been anneci babacı karışıık :d ama ilerde çocuğum bana böyle yapsa inan çok ağprıma gider , ben gibi hassas ve kırılgan insanaa ı ıh cıks cıkss

26/2/09

Kelebekim insaallah yeni kresine minik pyenses de sizlerde cok isinirsiniz ve iciniz rahat bir sekilde gonderirsiniz..

Ayy demek kizisinin minik gamzeleri var, ne guzel, hatirliyorum da bir yazinda gamzeyi cok sevdigini yazmistin degil mi? ;)

Optuk ikinizi de ;)

Yorum Gönder


Ƹ̴Ӂ̴Ʒ Yazacagin seyler benim icin degerli!
Sevgiyle kal, yine beklerim ♥

KelebekGibi

Back to Top